Eten voor levering wroclaw

Onlangs hadden we Valentijnsdag, daarom besloot ik dat ik wat informatie voor mijn vriendin zou doen. In projecten had ik een tweegangendiner en dessert gegeven in het gezelschap van wijn en geurkaarsen van een gewone bouwmarkt. Het eerste idee - sint-jakobsschelpen. Een zeer verfijnd gerecht, maar ook moeilijk te maken, omdat de mosselen goed gebakken moeten worden om eruit te komen, ik dien de smaak.

Helaas is de chef van mij tamelijk middelmatig. In mijn gedachten zou ik kunnen zeggen dat beginners, omdat het heden zou bestaan rond de waarheid. Hij heeft het recept voor zandlaarzen op het internet gevonden. Helaas was er een probleem met het begrijpen van de helft van de tekst, omdat alles in het Engels is gemaakt! Nou, ik gaf gewoon niet op, ik stopte alles in de vertaler en we verdwijnen in het element, samen met de intuïtie van de kok (wat ik niet precies heb. Ik besloot dat ik deze mosselen van groenten zou voorzien. Ik vergat echter dat je ook eerst de groenten moet schillen en snijden. Ik benadrukte altijd dat er steeds minder tijd was en dat ik hoog op de achtergrond stond. Ik begin groenten te snijden, ik wou gewoon dat ik mijn vinger had bereikt ... Wel, maar als een grote man gaf ik niet op. Hij kwam met een idee - een groentesnijder. De stroom was echt een hit. Ik heb niet alleen een paar minuten bespaard bij het snijden, ik hoefde me geen zorgen te maken dat we een snijmachine gebruikten. Toen deze som bestond, trok hij snel de sint-jakobsschepper aan. Natuurlijk was alles gefrituurd toen ik het recept van het webgedeelte las. Ik was echter vergeten dat hij de soep nog aan het klaarmaken was. Ik ben snel naar de plaatselijke winkel gesprongen voor een zure soep in een pot en heb deze in de pot verwijderd en vervolgens net gekruid. Als dessert had ik mijn eigen huisgemaakt ijs dat eerder in de vriezer was gemaakt. Het is goed dat ik mezelf de dag ervoor motiveerde om het te doen, omdat ik niets meer zou kunnen doen. Ik moet toegeven dat de paar minuten die een groentesnijder me heeft gered mijn tweegangendiner hebben gered. Het meisje was geschokt en moeilijk om mijn culinaire vaardigheden te respecteren.