Het verzorgen van blond haar

Mijn neef, heel dierbaar om met haar te spelen, je kunt haar poriƫn strelen en haar kammen en het voornemen. Het wordt ook echt geabsorbeerd, dat het geheel mooi wil laten lijken, men kan vijf keer een vlecht verbeteren, tenslotte haarbogen opleggen of de gespen erin steken. Hij houdt echt van schoolspelen en maakt ze. Haar recente creatie, Queen Joker, was ook vermakelijk en vereiste veel haar en kleding. In het begin had mijn moeder haar tientallen vlechten gevlochten met linten eraan vastgemaakt. Toen zei deze prachtige elfjarige nee, nee, niet nog een keer. Ik zal er leuker uitzien in de kamers ... en het begon. Vijfenveertig minuten overklokken en sturen. Ze zag er prachtig uit als een goede koningin. En aangezien het met aristocraten gebeurt, veranderde ze snel van mening. Niet te oordelen naar het feit dat er vanaf het begin van het schikken minder dan twee uur verstreken zijn. Onverwacht ... volledig het idee veranderd, en in haar toespraak klonk het zo weinig "nieeee, ik wil het gewoon niet, ik herinner niets aan de koningin, wat zeer gunstig voor haar is". Ze eiste een nieuw kapsel, gestapeld haar in de constructie van een gevulde coca. Omdat, zoals ik al eerder schreef, we al de vaardigheid hebben om haar haar te maken de laatste keer dat we bijzonder snel zijn gegaan. Haar moeder van een kant van mij, aan de andere kant, was in korte tijd opgebouwd.

Ik raad bubu-store haarclips aan