Schaamhaar voor wat ze zijn

Mijn neef houdt ervan om met haar haar te spelen, je kunt haar aaien met poriën en kammen. Ze is er ook bij betrokken, dat als ze het geheel er mooi uit wil laten zien, ze vijf keer een vlecht kan schikken, elke keer haarborstels aanbrengt of erop klikt. Hij vindt de schoolprestaties leuk en plant ze het meest. Haar nieuwe rol als de Princess of Screams was echter origineel en had een perfecte kapsel en jurk nodig. In het begin had mijn moeder haar veel vlechtjes gevlochten met linten erin. Toen zei dit charmante meisje nee, nee en niet meer één keer. Ik zal mooier zijn in managed haar ... en het begon. Vijfenveertig minuten filmen tijdens het combineren. Ze zag er prachtig uit als een belangrijke prinses. Maar toen ze bij de prinsessen bleef, veranderde ze snel van gedachten. Niet in aanmerking nemend dat vanaf het begin van de voorbereiding op de uitvoering minder dan twee uur zijn verstreken. Plots veranderde de visie volledig, en in haar stijl was het een moment meer "nieeee, ik hou niet van, ik herinner niets aan de prinses, die haar ondergeschikte is". Ze leende een nieuw kapsel, stopte haar haar in de essentie van een gevulde coca. Omdat, zoals ik eerder schreef, we nu een cognitie hebben om haar haar te laten doen, het ging allemaal goed. Haar moeder vanaf de zijkant was ik bij de volgende en was in een paar momenten klaar.

Vivese Senso Duo Shampoo

Ik raad bubu-store haarclips aan